Samsung smart signage

Interaktív
megoldások

Érjen el elképesztő eredményeket a Samsung interaktív eszközei segítségével. Használja a tantermekben az élménygazdag oktatás érdekében, vagy épp prezentálja hatékonyabban előadását üzletfelei számára.

Csapatmunkára hangolva

Fedezze fel az interaktív megoldások előnyeit!

A Samsung SMART Signage interaktív megoldásaival egy egészen új megvilágításba kerül a csapatmunka fogalma.
Az eszközök ötvözik a modern eleganciát és az élvonalbeli interaktívkijelző-technológiát.

v23

Interaktív megoldások az irodában

A Samsung SMART Signage érintőkijelzők és komplett interaktív megoldások segítségével egyszerűsítheti az értekezletek menetét és fokozhatja a kollégák közötti együttműködés hatékonyságát. A tárgyalás résztvevői saját okoseszközeikről könnyedén megoszthatják a tartalmat a kijelzőkre. A beépített kreatív eszközök pedig lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy pillanatok alatt szemet gyönyörködtető előadásokat készítsenek.

interactive

Interaktív megoldások a tanteremben

A Samsung SMART Signage interaktív digitális táblái és kijelzői új megvilágításba helyezik a tanmenetet. Segítségével olyan tanteremek jöhetnek létre, amelyek inspirálhatják a tanárokat, motiválhatják a diákokat és lenyűgözhetik a szülőket. A tanárok figyelemfelkeltő vizuális tartalommal egészíthetik ki az órákat, így a diákok könnyebben elsajátíthatják a tudnivalókat. Használatuk tanárok és diákok számára egyaránt rendkívül egyszerű.

Elérhető modelljeink

Ismerje meg aktuális
interaktív megoldásainkat!

Samsung SMART Signage
QBR-T érintőkijelző

Samsung SMART Signage
PMF-BC érintőkijelző

Samsung SMART Signage
Flip 2.0 (WMR-W) tábla

Samsung SMART Signage
QBN-W interaktív tábla