Samsung smart signage

Videófalak

A Samsung SMART Signage videófalak nagyformátumú megjelenítésükkel, gyárilag kalibrált paneljeikkel zökkenőmentes élményt nyújtanak a potenciális vásárlók számára. Hála a forradalmian vékony kereteknek minden figyelem a tartalomra irányulhat.

Lenyűgöző tartalomközvetítés

Érjen el több potenciális vásárlót
Samsung SMART Signage videófalainkkal!

Minden Samsung videófal kiváló panelje zökkenőmentes üzenet- és tartalomközvetítést tesz lehetővé, rendkívül magas képminőségben. Az ultravékony kijelzőkeretnek köszönhetően a vásárlók valóban a tartalomra és a látványra fognak fókuszálni.

Lélegzetelállító UHD képminőség

A képernyő méretének növekedésével egyre fontosabbá vált a képfelbontás minősége a még hatásosabb tartalomközvetítés érdekében. Piacvezető videófalgyártóként a Samsung beépített 1.2-es DisplayPort-tal (DP) és HDMI porttal rendelkezik, valamint képes Ultra-High Definition (UHD) tartalmak megjelenítésére az 5×5-ös videófalon is, bármiféle költséges kiegészítő eszköz (videókártyák vagy UHD splitterek) segítsége nélkül.

Vékony és könnyen konfigurálható fal

A Samsung videófalak több felhasználóbarát funkcióval is rendelkeznek, hogy még egyszerűbbé tegyék a telepítést. A kijelzők piacvezető vékonysággal büszkélkedhetnek, így könnyedén felhelyezhetőek és kalibrálhatóak anélkül, hogy zavarná a vásárlókat. Mivel a fali tartó a videófal méretéhez lett kialakítva, még könnyebb a felhelyezést, hiszen elég a tartót felszerelni a kívánt helyre, és a videófal-elem ezután már egyszerűen beilleszthető.

Kiváló olvashatóság és megbízhatóság

A Samsung videófalak folyamatos és lenyűgöző látványt nyújtanak a kiváló olvashatóságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően. 24/7, azaz folyamatos működési időre tervezték szélsőséges környezeti feltételek esetén is, így kiválóan alkalmazkodnak üzlete igényeihez a minőség és a teljesítmény romlása nélkül. A kijelzők 500-700 nit fénysűrűséggel rendelkeznek a minél élesebb képmegjelenítés és a hatékony üzenetközvetítés érdekében különböző fényviszonyok mellett is.

Továbbfejlesztett gyári beállítások

Akármilyen rendellenesség a videófal fénysűrűségének és színének pontosságában negatív hatással lehet a látványvilágra. A Samsung SMART Signage videófalak korszerű gyári beállításokkal, innovatív hardverrel és kivételes felhasználói kalibrációs eszközökkel felszereltek, mely tulajdonságoknak köszönhetően teljes mértékben kiküszöbölhetőek a színbeli hiányosságok és egy összehangolt, magával ragadó vizuális élmény tárulhat a szemünk elé.

Elérhető modelljeink

Ismerje meg aktuális
videófal kínálatunkat!

Samsung SMART Signage UHN-E széria

Samsung SMART Signage VHR-R széria

Samsung SMART Signage UHF-E széria

Samsung SMART Signage UMN-E széria

Samsung SMART Signage UDE-B széria

Samsung SMART Signage UMH-E széria

Samsung SMART Signage VMR-U széria

Samsung SMART Signage UHF5 széria