Prémium szolgáltatások azoknak,

Akik nagyban gondolkodnak

A piacvezető Samsung SMART Signage kijelzőket most prémium szolgáltatásainkkal kombinálhatja. Hiánypótló csomagajánlataink segítségével teljeskörű telepítési, tesztelési és kiterjesztett garancia opciókhoz férhet hozzá, melyeket kalkulátorunk segítségével egyedi igényeihez alakíthat.

Professzionális kijelző-szolgáltatások kedvező ároN

Vegye fel a versenyt a konkurenciával!

Cégcsoportunk lehetővé teszi, hogy a célközönségét lenyűgözhesse, és hogy hatékonyabban kommunikálhasson vele, mint valaha. Nyújtson elképesztő élményt rendkívüli képminőségű Samsung SMART Signage megoldásaink segítségével.

A világ vezető üzleti kijelző technológiájának forgalmazójaként és telepítőjeként segíthetünk abban, hogy óriási hatást érjen el a közösségi terekben. A nagy felbontású üzleti kijelzőkkel olyan célzott üzeneteket közvetíthet, amelyeket egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a kiskereskedelem, az oktatás, az éttermek, a szállodák és a repülőterek számára tervezett videofal-rendszerek, üzleti kijelzők, interaktív táblák és megoldások szállításában, telepítésében, szakmai támogatásában és szervizelésében.

Prémium szolgáltatáscsomagjainkat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük azon vállalkozások életét, akik szeretnék kihasználni a modern kijelzőtechnológiában rejlő hatalmas üzleti potenciált.

ÉRVEK MELLETTÜNK

Miért válasszon minket?

Szakmai
tapasztalat

Cégcsoportunk sok éve telepíti a különféle gyártók kijelzőit, videófalait. Szakemberekből álló csapatunk kimagaslóan képzett a telepítés és a kalibrálás terén, hogy garantálni tudjuk az első osztályú látványt.

Egyedi igények kiszolgálása

Bárhogy is képzelte el üzleti kijelző-megoldását, biztos lehet abban, hogy egyedi igényeit figyelembe véve fogjuk felszerelni a kívánt eszközöket, a lehető legoptimálisabb és legbiztonságosabb módon.

Országos
lefedettség

Minden szolgáltatásunkat igénybe veheti Magyarország bármely településéről. Hozzáértő csapattal és fejlett eszköztárral rendelkezünk a kiszálláshoz, így bátran bízhatja ránk az audiovizuális telepítés egész folyamatát.

Csomagjaink tartalma és árazása

Válassza ki a kijelzője méretét!

Alap
Csomag

44.000 Ft

Prémium
Csomag

66.000 Ft

Prémium Plusz
Csomag

110.000 Ft

Alap
Csomag

66.000 Ft

Prémium
Csomag

94.000 Ft

Prémium Plusz
Csomag

132.000 Ft

Alap
Csomag

77.000 Ft

Prémium
Csomag

110.000 Ft

Prémium Plusz
Csomag

198.000 Ft

A feltüntetett árak egy darab termékre, forintban, az ÁFA összege nélkül értendők. Egyidejű, egy helyszínre vonatkozó teljesítés mellett,  3 -10 db kijelző esetén 7%, míg 10 db és efelett 10% mennyiségi kedvezményt garantálunk. Videófal esetén elemenként értendőek, illetve a mennyiségi kedvezmények érvényesíthetőek. A feltüntetett árak budapesti valamint 30 km-es körzetén belüli munkavégzés / szállítás esetén érvényesek. Budapesten kívüli csomag árak: 30 és 100 km között: 1,5*csomagár, míg 100 km felett: 2*csomagár.

Szolgáltatás kalkulátor és igénylés

Szabja igényeire ajánlatunkat
kalkulátorunk segítségével!

Kalkulált végösszeg: Ft + Áfa
A szolgáltatás igényléséhez, kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Telepítés kért dátuma:

Az interneten keresztül küldött igényleadás nem minősül megrendelésnek, szerződéskötésnek.