Samsung smart signage

Kültéri- és
kirakat displayek

Kültérre és az üzletek kirakatába sokoldalú, funkciógazdag kijelzőmegoldást érdemes alkalmazni. A Samsung rendkívül magas fénysűrűségű, extrém körülmények között is használható kijelzőivel ráadásul roppant egyszerű a tartalommegosztás is.

Az úton lévő ügyfelek elérése

Tűnjön ki vállalkozása a tömegből!

Az üzletek kirakatába, a buszmegállókhoz, az utcai hirdetőtáblákhoz és egyéb kültéri helyekre fejlesztett kiemelkedő minőségű Samsung Smart Signage magával ragadó kijelzőkkel magasabb szintre emelheti az információátadási és vevőszerzési stratégiáját.

Bármilyen környezetben megállja a helyét

A Samsung kültérre szánt készülékeit a legszigorúbb előírások mellett tesztelik, ezzel biztosítva por, hő, és nedvesség ellenálló képességüket. Beépített önhűtő rendszerüknek következtében az egyes  kijelzők akár -30°C – 50°C között is akadálytalanul üzemelnek.

Kültérre optimalizálva

A kültéri kijelzőket olyan funkciókkal ruházták fel, mint az illetéktelen behatolás elleni védelem, tükröződés-mentes technológia, rongálás elleni védelem, amelyek a kijelzők hosszú távú működését biztosítják.

Magával ragadó látványvilág

A Samsung vadonatúj kültéri- és kirakat display-ei kivételes, konzisztens tartalommegjelenítést tesznek lehetővé akár 4000 nit-es fénysűrűség, folyamatos, kikapcsolás nélküli működés mellett. A beépített fényérzékelőnek köszönhetően a kijelző a fényerőt automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazítja, ezzel csökkentve a működési költségeket és az áramfogyasztást is.

Csatlakozzon az igényeinek megfelelően!

Csatlakoztassa kijelzőjét más képernyőkhöz a saját igényeinek megfelelő interfészhez. Az egyes kijelzők támogatják a HDMI, DVI, D-sub, Component és Composit bemenetet, és az RS-232C és RJ45 csatlakozást is. Ráadásul egyes kijelzők lehetővé teszik az SSB lejátszó csatlakoztatását is, mellyel még több kijelző funkció érhető el.

Elérhető modelljeink

Ismerje meg aktuális
kültéri és kirakat display kínálatunkat!

Kültéri felhasználásra ajánlott modelljeink

Robusztus, strapabíró, minden járókelő figyelmét vonzó, rendkívül magas fénysűrűségű kültéri kijelzők.

Samsung SMART Signage OHF széria

Samsung SMART Signage OHN széria

Üzletek kirakatába tervezett kijelzőink

Kivételes képminőségű, rendkívül magas fénysűrűségű, 24/7 órás üzemre tervezett, vékony kijelzők egyenesen az üzletek kirakatába.

Samsung SMART Signage OMN széria

Samsung SMART Signage OMN-D széria

Samsung SMART Signage QMR széria