Samsung smart signage

Professzionális
üzleti kijelzők

Kommunikáljon vizuálisan potenciális vásárlóival. A Samsung nagy formátumú digitális kijelzői professzionális képminőséget nyújtanak, kiváló kontrasztaránnyal, az iparágban kiemelkedő fénysűrűséggel és színegyenleteséggel.

Prémium képminőség, Magas működési hatékonyság, Strapabíró, üzletcentrikus kialakítás

Váltson Samsung SMART Signage üzleti kijelzőkre!

Keltse fel célközönsége figyelmét és javítsa hirdetési hatékonyságát az egyre zsúfoltabb környezetekben azáltal, hogy emlékezetesebb és élethűbb látványt nyújt a magas képminőségű Samsung SMART Signage üzleti kijelzők segítségével.

Nyűgözze le vásárlóit!

A Samsung SMART Signage professzionális üzleti kijelzői kiváló képminőséggel, magas, akár 700 nit-es fénysűrűséggel, és akár a nap 24 órájában megbízható működési teljesítménnyel rendelkeznek. A vékony kialakítású kijelzők tökéletes választás beltéri használatra – üzletek, gyorséttermek, konferencia helyszínek és irodák esetén is -, hiszen a valós információk közvetítése mellett igazán lenyűgözheti vásárlóit.

Játssza le tartalmakat automatikusan!

A MagicInfo Lite Player kifinomult technológiája nagy mennyiségű, és nagyfelbontású tartalom lejátszására alkalmas, beleértve a videókat, képeket, és fotókat. Könnyedén lejátszthatja a fájlokat a nagy belső memóriáról, vagy a csatlakoztatott külső USB eszközről. A MagicInfoSlide mappa az USB memóriában található, ahol a tartalom abc sorrendben szerepel, ami szintén megkönnyíti a használatot.

Irányítsa bárhonnan kijelzőit könnyedén!

A MagicInfo Lite beépített médialejátszó, lehetővé teszi a távoli tartalomkezelést a MagicInfo szerverén keresztül. Miután a kijelző hátuljába behelyeztük USB eszközünket, tartalmának lejátszását ütemezhetjük egy távoli számítógépről is. Az eszközinformációk, a tartalomlejátszás ütemezése, az adatellenőrzés, és egyéb kezelési funkciók mind elérhetőek távolról is anélkül, hogy a kezelőnek a kijelző előtt kellene állnia.

Csatlakozzon az igényeinek megfelelően!

Csatlakoztassa kijelzőjét más képernyőkhöz a saját igényeinek megfelelő interfész segítségével. A kijelzők nemcsak a könnyed csatlakozást teszik lehetővé, de többféle eszköz támogatottságát is biztosítják. HDMI, DVI, D-sub, Component és Composit bemenetetekkel, illetve RS-232C és RJ45 csatlakozással is rendelkeznek. Ráadásul egyes kijelzők lehetővé teszik az SSB lejátszó csatlakoztatását, mellyel még több kijelző funkció érhető el.

Elérhető modelljeink

Ismerje meg aktuális
professzionális üzleti kijelző kínálatunkat!

Általános felhasználásra ajánlott modelljeink

Rendkívüli képminőség és letisztult, stílusos kialakítás, mely garantáltan vonzza a potenciális vásárlók tekintetét.

Samsung SMART Signage QET széria

Samsung SMART Signage DCE széria

Samsung SMART Signage DCJ széria

Samsung SMART Signage QBR széria

Samsung SMART Signage QER széria

Közkedvelt kijelzőink

Bármely tartalom megjelenítése rendkívül nagy felbontásban, hihetetlenül gazdag színekkel, TIZEN-alapú kijelzők segítségével.

Samsung SMART Signage PMH széria

Samsung SMART Signage QMR széria

Samsung SMART Signage QMN széria

Prémium modelljeink

Kivételes képminőség rendkívül magas fénysűrűséggel és 24/7 órás zökkenőmentes üzemeltetéssel.

Samsung SMART Signage QHR széria

Samsung SMART Signage SHR széria

Samsung SMART Signage QPR széria